Lviet är hårt ibland..

Himlen har fått den sötaste av änglar. Livet är för jobbigt att leva ibland.

Frågorna är många och svaren få. VARFÖR? Jag vet inte men hon var liten och svag, hade klåda och verkade inte riktigt hänga med. Hon fick kortison men hjälpte inte riktigt. Hon slutade vara rumsren också.

Så satt jag där och höll din tass, föst somnade du i min famn. Du var så lugn och duktigt, mitt hjärta bara skrek NEEEJ med hjärnan visste att det var rätt men det kändes så hårt. Med djupa lugna andetag slöt du dina ögon och gav dig av. Du har det bra där du är älskade Bonbon, nu slipper du lida och kan för evigt bara slicka såsen av blötmat, det är värre för matte som är kvar här i saknaden och sorgen. 2013-07-07 22.01.52

 

Sista bilden på dig tillsammans med dina syskon

DSC_0090

Min söta, fina, älskade tjej. Så omåttligt populär hos alla barn <3

Dela gärna detta inlägg
Facebook Twitter Email Linkedin Digg Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>