VÄLKOMMEN!!

Åh jag är ju bara helt sämst på att försöka behålla någon form av spänning och dramatik. Här kommer hon min nya röda hona S*Raggadish’s Nimra. TUSEN TACK Marie Tengroth för förtroendet. Hon är bara helt underbar och som om hon inte gjort annat i hela livet så låg hon i soffan med oss igår medan vi tittade på film. Jag är inte helt säker på att Maggie fattat att vi har fått tillökning Puss på dig älskade Nimra, det var bara meningen att du skulle få komma till oss och vi är så glada för det1455190_10151828614139064_848556310_n DSC_0164

Dela gärna detta inlägg
Facebook Twitter Email Linkedin Digg Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>