BRA ATT VETA NÄR DU SKA VÄLJA KATT

Jag har tänkt att jag lite då och då ska släppa några ”BRA ATT VETA NÄR DU SKA VÄLJA KATT”-inlägg här på min sida. Inom ragdolluppfödning finns det otroligt många kunniga människor, vissa har fött upp ragdoll i över 20 år och har en massa kunskap om rasen. Själv fick jag min första kull 11-01-01 (kl 06.00 började Maggie, TACK för den liksom ;)) och lite har jag snappat upp under åren som jag tänkte dela med mig av. Det är också fritt fram att öppet ställa frågor här på sidan, INGET kommer raderas och inga frågor är för dumma

BRA ATT VETA NÄR DU SKA VÄLJA KATT – 1

Du har bestämt dig för att skaffa katt genom att noga tänka på att en katt kan leva upp till ca 15 år, den behöver uppmärksamhet, omvårdnad och kärlek. Nu är det dags att välja och du är inne på en ragdoll, din arbetskamrat kanske har en och du har fått höra allt bra, sett bilder på de vackra blå ögonen och den fluffiga pälsen MEN är det en katt för dig? MITT tips är att skriva ner en lista på hur du vill att din katt ska vara. Tycker du om pälsvård? Vill du ha en aktiv katt eller en soffliggare? När din lista är klar så börja läsa på lite, här på SVERAKs sida kan du hitta bilder och information om alla raser som är godkända av FIFe.

http://sverak.se/SVERAK/Om_katt/index_raser.htm

Dela gärna detta inlägg
Facebook Twitter Email Linkedin Digg Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>