Min typ av katt

Det är brukligt att skriva några rader om vilken typ av ragdoll som katteriet eftersträvar att föda upp. Ord som ”rastypiska” och gärna några rader om avelsarbete för att föra ragdollen vidare dyker ofta upp. Jag har varit dålig på att beskriva detta mest kanske för att jag inte har varit helt säker men så fick jag den här bilden och den är verkligen spot on! EXAKT den här typen av ragdoll vill jag föda upp, kanske sitter färgen lite snett eller pointsen blir lite dåliga eller så är rentav ögonfärgen på tok för blek MEN jag vill verkligen att de ska vara familjekatter som är trygga, det är mitt stora mål!10497126_823098344421222_2249454419896706101_o

Dela gärna detta inlägg
Facebook Twitter Email Linkedin Digg Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>