TÄVLING!!!

TÄVLING!! :D

Jag tänkte (i sann kändis-anda) göra en tävling. Reglerna är enkla och priset väldigt hedrande. Ni ska gissa NÄR Nimras kull kommer (när första ungen är ute) och den som kommer närmast vinner… trumvirvel… ÄRAN ATT VÄLJA TEMA PÅ KULLEN!

För att öka era chanser att vinna kommer ni att behöva läsa på lite, hur länge är en katt dräktig? På vilken dag i dräktigheten brukar kattungarna komma? Nimra och Rasmus dejtade mellan den 8/12-11/12. LYCKA TILL! :D

Tävla genom att kommentera inlägget på Maggiedolls Facebook :D

Dela gärna detta inlägg
Facebook Twitter Email Linkedin Digg Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>